Prachtige, instapklare (oplevering eind 2021) nieuw & zeer energiezuinige (met zonnepanelen) eengezinswoning met gezellig terras en eigen onderhoudsvriendelijke tuin, grote leefruimte, 3 slaapkamers, berging & eigen standplaats in ondergrondse parkeergarage, gelegen op de Grote Heide in Pelt

Rijwoning voor € 995

Regenboogplein 4, 3910 Neerpelt
Ref: spir388
3 slaapkamers
1 badkamer
133,03m2 woonopp.
Bouwjaar: 2020

Omschrijving

NIEUW TE HUUR in Pelt, Grote Heide: Prachtige, instapklare (oplevering medio maart/april 2022): nieuw, instapklaar & zeer energiezuinige (met zonnepanelen) eengezinswoning met gezellig terras en eigen onderhoudsvriendelijke tuin (grootste van alle woningen), grote leefruimte, 2-3 slaapkamers, berging & eigen standplaats in ondergrondse parkeergarage.
In 20-25 minuten bent u bij ASML, Veldhoven of Eindhoven via de N69, in 30-35 minuten in Hasselt en Geel via de expreswegen.

De eengezinswoning wordt instapklaar opgeleverd met een keuken en badkamer en standaard 6 x 280Wpiek-zonnepanelen.

Bespaar u van een hoop werk en onverwachte kosten van afwerking en kies nu voor het gemak van een instapklare & energiezuinige woning!

Details over de goede materialen van de ruwbouw en de hoogwaardige materiaalkeuze afwerking van deze woning vindt u in de bijlage (zie downloads).

Indeling:
Kelder met ondergrondse parkeerplaats (19,57 m2), berging (14,18 m2) en toegang naar trappenhal
Begane grond: inkomhal & gastentoilet, royale leefruimte met open keuken, wasberging en toegang naar kelder en 1e etage. (Het voortuintje en de ruime achtertuin staan niet vermeld op de floorplans tussen de foto's, maar ziet u wel duidelijk in bijlage W4-A in de downloads)
1e etage: nachthal, 2 slaapkamers & hobbyruimte/3e slaapkamer, badkamer met nachttoilet,

Ideaal voor koppels en gezinnen die willen overstappen van een appartement naar een huis met tuin willen

Bekijk ook de info als plannen bij de downloads.

De artist impressions geven u een indruk van de ruimtes.

Huurprijs: €995/maand
Gemeenschappelijke kosten voor onderhoud garage en gemeenschappelijke tuintjes: €50/maand
Zeer energiezuinig, energiekosten zijn verwaarloosbaar door aanwezigheid zonnepanelen en duurzame isolatie en beglazing!

Dit pareltje is het bezichtigen waard! Dit is mogelijk vanaf tweede helft maart 2022 ten vroegste en de woning is te huren vanaf medio april/mei 2022.

Reageer nu door te klikken op de button en laat uw gegevens ONLINE na (NIET telefonisch) en dan hoort u van ons!

Bezichtigingen zijn mogelijk zodra de ruwbouw veilig is en zijn steeds onderworpen aan strikte veiligheidsmaatregelen in verband met COVID-19, wij lichten deze graag op voorhand aan u toe. Uw gezondheid en veiligheid en die van onze opdrachtgevers, is prioriteit!

---
U bent elke dag van harte welkom contact op te nemen met mij, Erik Schultink, zaakvoerder van en erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar bij 't Huys Vastgoed. Wilt u een huis of een appartement kopen of huren ? Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren ? Of wenst u gewoon meer informatie over vastgoed, de evolutie in de vastgoedprijzen of over de woningmarkt in Hamont-Achel, Pelt en omstreken ? Ik sta klaar voor u en zal u met plezier en zonder enige verplichting verder helpen. Bel of mail me nu! Huizen, appartementen, bouwgronden... kopen, verkopen, huren of verhuren. 't Huys Vastgoed, want... iedereen verdient een 't Huys!

(De inhoud kan onderhevig zijn aan wijzigingen en er kunnen verder geen rechten aan ontleend worden.)Verdieping -1

Berging 8.1 m² Ideaal voor gebruik als kelder/zolder, fietsenberging, gelegen in de kelderverdieping.
Garage 19.57 m²
Kelder Zie Berging

Gelijkvloers

Inkomhal 2.7 m²
Keuken 1 De keuken wordt afgewerkt opgeleverd.
Living 53.4 m² oppervlakte inclusief leefruimte, meegroeiruimte en open keuken
Terras 18 m² Royaal terras in een tuin van ca. 89,30m2
Wasruimte 3.3 m² Wasberging: ruimte voor wasmachine, droger, voorraadkast enz.
Wc1 1.5 m²

Verdieping 1

Badkamer 1 7.8 m² De badkamer wordt afgewerkt opgeleverd.
Nachthal 4.8 m²
Slaapkamer 1 12.3 m²
Slaapkamer 2 11.2 m²
Slaapkamer 3 7.3 m² Of in te zetten als hobbyruimte
Wc2 In de badkamer op 1e etage
Voorkooprecht Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Nee
Beschermd pand? Nee
Beschermd monument Nee
Beschermd landschap Nee
Beschermd cultuurhistorisch landschap Nee
Beschermd stadsgezicht Nee
Beschermd dorpsgezicht Nee
Beschermde archeologische site Nee
Beschermde archeologische zone Nee
Beschermd archeologisch monument Nee
Keukentype Hyper-Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Aardgas
Beschrijving verwarming De woning wordt verwarmd met een diepmodulerende en condenserende gaswandketel op aardgas, vloerverwarming in iedere (leef)ruimte en een dag-week thermostaat in de woonkamer. In de badkamer is een extra elektrische radiator voorzien. Het leidingnet tussen gaswandketel en vloerverwarming bestaat uit koperen WICU buis in een kunststof mantel of uit een VPE/zuurstofdichte buis in een kunststof ribmantel. De gaswandgenerator is steeds KVBG-gekeurd en van het gesloten type (HR TOP hoogrendementsketel). Hij neemt geen zuurstof op uit de binnenruimte. De aard en het vermogen van deze toestellen worden na studie definitief bepaald volgens genormaliseerde transmissieberekeningen. De plaats van de eventuele radiatoren is vastgesteld op de technieken plannen. Deze plannen worden ter inzage van de koper gesteld. Er is een individuele gasaansluiting voorzien voor elke wooneenheid.
Verwarmingsketel Individueel
Vloerverwarming ja
Centrale verwarming ja
Zonnepanelen ja
Bevloering tegelvloeren met vloerverwarming (niet in de kelder)
Schrijnwerk buiten Aluminium
Beglazing Dubbel glas
Bijkeuken ja
Huisdieren toegelaten ja
Aansluiting elektriciteit ja
Meter voor elektriciteit Individuele meter
Type elektriciteitsmeter Slimme meter
Aansluiting riolering ja
Aansluiting aardgas ja
Meter voor aardgas Individuele meter
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Meter voor waterleiding Individuele meter
Waterput ja
Inhoud waterput (liter) 5000
Prijs € 995,00
Gemeenschappelijke kosten € 50,00
Raming aansluitingskosten € 3.000,00
Vrij op bij oplevering
Tuin aanwezig ja
Tuintekst Tuin/terras van ca. 89,30m2 (waaronder deels dakterras niet toegankelijk) met aangelegd terras, zie bijlage voor meer informatie
Tuinoppervlakte 89,30 m²
Orientatie tuin N
Aantal douches 1
Aantal garages 1
Afstand tot openbaar vervoer 30 m
Afstand tot winkels 2900 m
Afstand tot school 30 m
Instapklaar ja
Fietsenberging ja
Bebouwing gesloten
Bouwjaar 2020
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 2
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Woonoppervlakte 133,03 m²
Oppervlakte Gelijkvloers 69,35 m²
Oppervlakte 1e verdieping 49,50 m²
Oppervlakte 3e verdieping 33,75 m²

De residenties werden opgericht langs het Regenboogplein, een rustgevend binnenplein op de Grote Heide, gelegen tussen kerk & basisschool. Het plein welke gelegen is voor de woningen is een verkeersvrij verbindingspad. De verkeersafwikkeling situeert zich in de voorste zone langs de hoofdweg van De Grote Heide. De ligging aan het Regenboogplein heeft als prettig gevolg dat het gelegen is in het kerngebied van De Grote Heide, welke bovendien op fietsafstand ligt van het centrumgebied van de kern van Neerpelt. Voor het lange afstandsverkeer bevindt zicht een oprit naar de N74(Noord-Zuidverbinding) op slechts enkele kilometers. Van hieruit is de ontsluiting Hasselt-Eindhoven (ASML en Veldhoven op slechts 20-25 minuten rijden via de nieuwe N69) slechts een 30-tal kilometers en Antwerpen 90 kilometers. (oostwest via wisselaar Overpelt) De Grote Heide is ongetwijfeld een sterke groeier op gebied van residentieel wonen in de regio. Een residentie in deze kern is mede door het beperkte aanbod een schaars goed. Door de ligging in centrum van de woonkern, kan worden genoten van de diensten van het centrum, zonder dat hier enige overlast mee gepaard gaat. Kerk, basisschool en basisvoorzieningen bevinden zich op wandelafstand. De Grote Heide is door het kanaal gescheiden van de centrumkern van Neerpelt en op dit ogenblik is de recreatief-toeristische vermarketing van het gebied in volle expansie. Wij vermelden ook de uitzonderlijke ligging ten opzichte van het natuurgebied HAGEVEN op enkele kilometers en tot ver over de grens met Nederland. De administratieve, culturele, handels en horeca kern van Neerpelt bevindt zich op wandel of fietsafstand op enkele kilometers, over het kanaal. Hier bevindt zich het gemeentehuis, de seniorencampus, het scholenaanbod, winkels en terrassen en de wekelijkse zaterdagmarkt. Al gaande of fietsend wordt de rust van de groene kanaalomgeving ervaren en bevindt zich het Dommelhof met zijn culturele, recreatieve en sportieve infrastructuur in de directe omgeving. Neerpelt heeft een rechtstreeks treinverbinding met Herentals, Lier, Antwerpen elk uur en Brussel in de spits.

Panden in de buurt