Prachtige, instapklare (oplevering eind 2021) nieuw & zeer energiezuinige (met zonnepanelen) eengezinswoning met gezellig terras en eigen onderhoudsvriendelijke tuin, grote leefruimte, 3 slaapkamers, berging & 2 eigen standplaatsen in ondergrondse parkeergarage, gelegen op de Grote Heide in Pelt

Rijwoning voor € 262.397

Regenboogplein 8, 3910 Neerpelt
Ref: Reg8
3 slaapkamers
1 badkamer
134,10m2 woonopp.
Bouwjaar: 2020

Omschrijving

NIEUW TE KOOP: Prachtige, instapklare (oplevering eind 2021) nieuw & zeer energiezuinige (met zonnepanelen) eengezinswoning met gezellig terras en eigen onderhoudsvriendelijke tuin, grote leefruimte, 3 slaapkamers, berging & 2 eigen standplaatsen in ondergrondse parkeergarage, gelegen op de Grote Heide in Pelt

De eengezinswoning wordt instapklaar opgeleverd met een keuken en badkamer en standaard 6 x 280Wpiek-zonnepanelen die inbegrepen zit in de verkoopprijs. Een luxere keuken, badkamer en/of nog meer zonnepanelen is/zijn mogelijk tegen meerprijs.
Ook de indeling van de binnenmuren kan daar - waar constructief mogelijk - nog aangepast worden.

Bespaar u van een hoop werk en onverwachte kosten van afwerking en kies nu voor het gemak van een instapklare & energiezuinige woning!

Details over de goede materialen van de ruwbouw en de hoogwaardige materiaalkeuze afwerking van deze woning vindt u in de bijlage (zie downloads).

Indeling:
Kelder met dubbele ondergrondse parkeerplaats (41,75 m2), berging (10,92m2) en toegang naar trappenhal
Begane grond: inkomhal & gastentoilet, royale leefruimte met open keuken, wasberging en toegang naar kelder en 1e etage (Het voortuintje en de achtertuin staan niet vermeld op de floorplans tussen de foto's, maar ziet u wel duidelijk in bijlage W8-A in de downloads)
1e etage: nachthal, 3 slaapkamers, badkamer met nachttoilet,

Ideaal voor:
- investeerders die de woning willen verhuren
- koppels en gezinnen die van huur naar koop willen overstappen of van een appartement naar een huis met tuin willen

Bekijk ook de info als plannen, kadastrale & stedenbouwkundige info, documenten, samenvatting lastenboek, kosten enz. bij de downloads.

De artist impressions geven u een indruk van de ruimtes.

Reageer nu online voor een (online of telefonische) afspraak.

Bezichtigingen zijn mogelijk zodra de ruwbouw veilig is en zijn steeds onderworpen aan strikte veiligheidsmaatregelen in verband met COVID-19, wij lichten deze graag op voorhand aan u toe. Uw gezondheid en veiligheid en die van onze opdrachtgevers, is prioriteit!

---
U bent elke dag van harte welkom contact op te nemen met mij, Erik Schultink, zaakvoerder van en erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar bij 't Huys Vastgoed. Wilt u een huis of een appartement kopen of huren ? Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren ? Of wenst u gewoon meer informatie over vastgoed, de evolutie in de vastgoedprijzen of over de woningmarkt in Hamont-Achel, Pelt en omstreken ? Ik sta klaar voor u en zal u met plezier en zonder enige verplichting verder helpen. Bel of mail me nu! Huizen, appartementen, bouwgronden... kopen, verkopen, huren of verhuren. 't Huys Vastgoed, want... iedereen verdient een 't Huys!

(De inhoud kan onderhevig zijn aan wijzigingen en er kunnen verder geen rechten aan ontleend worden.)Verdieping -1

Berging 10.92 m² en tevens toegang naar de garagestaanplaatsen en naar het gelijkvloers: ideaal voor gebruik als kelder/zolder, fietsenberging (gelegen in de kelderverdieping).
Garage 41.75 m² Dubbele, gereserveerde, ondergrondse garagestaanplaatsen
Kelder Zie Berging

Gelijkvloers

Inkomhal 3.4 m²
Keuken 1 De keuken wordt afgewerkt opgeleverd. U heeft de keuze hoe deze wordt afgewerkt, zie voor meer info de bijlage in downloads.
Living 46.1 m² oppervlakte inclusief open keuken
Terras 31.2 m² Royaal terras in een tuin van ca. 90,43 m2
Wasruimte 6.1 m² Wasberging: ruimte voor wasmachine, droger, voorraadkast enz.
Wc1 1.7 m²

Verdieping 1

Badkamer 1 9.2 m² De badkamer wordt afgewerkt opgeleverd. U heeft de keuze hoe deze wordt afgewerkt, zie voor meer info de bijlage in downloads.
Dressing eventueel te voorzien in slaapkamer 1, er is hier voldoende ruimte voor voorzien
Nachthal 6.5 m² Opmerking: op de artist impression is de muur achter de trap nu ingetekend als volle muur, maar deze zou ook halfhoog kunnen zijn en kunnen fungeren als balustrade zoals te zien op het plan.
Slaapkamer 1 16.6 m²
Slaapkamer 2 12.2 m²
Slaapkamer 3 10.1 m²
Wc2 In de badkamer op de 1e etage
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Beschermd pand? Nee
Beschermd monument Nee
Beschermd landschap Nee
Beschermd cultuurhistorisch landschap Nee
Beschermd stadsgezicht Nee
Beschermd dorpsgezicht Nee
Beschermde archeologische site Nee
Beschermde archeologische zone Nee
Beschermd archeologisch monument Nee
Keukentype Hyper-Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Aardgas
Beschrijving verwarming De woning wordt verwarmd met een diepmodulerende en condenserende gaswandketel op aardgas, vloerverwarming in iedere (leef)ruimte en een dag-week thermostaat in de woonkamer. In de badkamer is een extra elektrische radiator voorzien. Het leidingnet tussen gaswandketel en vloerverwarming bestaat uit koperen WICU buis in een kunststof mantel of uit een VPE/zuurstofdichte buis in een kunststof ribmantel. De gaswandgenerator is steeds KVBG-gekeurd en van het gesloten type (HR TOP hoogrendementsketel). Hij neemt geen zuurstof op uit de binnenruimte. De aard en het vermogen van deze toestellen worden na studie definitief bepaald volgens genormaliseerde transmissieberekeningen. De plaats van de eventuele radiatoren is vastgesteld op de technieken plannen. Deze plannen worden ter inzage van de koper gesteld. Er is een individuele gasaansluiting voorzien voor elke wooneenheid.
Verwarmingsketel Individueel
Vloerverwarming ja
Centrale verwarming ja
Zonnepanelen ja
Bevloering tegelvloeren. In overleg is een andere vloer mogelijk
Schrijnwerk buiten Aluminium
Beglazing Dubbel glas
Bijkeuken ja
Dressing ja
Huisdieren toegelaten ja
Aansluiting elektriciteit ja
Meter voor elektriciteit Individuele meter
Type elektriciteitsmeter Slimme meter
Aansluiting riolering ja
Aansluiting aardgas ja
Meter voor aardgas Individuele meter
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Meter voor waterleiding Individuele meter
Waterput ja
Inhoud waterput (liter) 5000
Prijs constructie € 224.620,00
Prijs grondaandeel € 37.777,00
Aankoop excl. kosten € 262.397,00
BTW constructie aan 21% € 47.170,20
Registratie grond (10%) € 3.777,70
Raming ereloon notaris € 2.972,01
Raming aktekosten notaris € 525,00
Raming aansluitingskosten € 3.000,00
Totale aankoopprijs € 319.841,91
Vrij op bij oplevering
Tuin aanwezig ja
Tuintekst Tuin van ca. 90,43 m2 met aangelegd terras, zie bijlage voor meer informatie
Tuinoppervlakte 90.73 m²
Orientatie tuin N
Tuin inrichting Niet aangelegd
Aantal douches 1
Aantal garages 2
Afstand tot openbaar vervoer 40 m
Afstand tot winkels 2900 m
Afstand tot school 40 m
Instapklaar ja
Fietsenberging ja
Bebouwing gesloten
Bouwjaar 2020
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 2
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Woonoppervlakte 134,10 m²
Oppervlakte Gelijkvloers 62,33 m²
Oppervlakte 1e verdieping 61,06 m²
Oppervlakte 3e verdieping 52,67 m²
Elektrisch keuringsattest Verkregen, conform
Optionele informatie De elektra wordt als vanzelfsprekend conform opgeleverd.

De residenties worden opgericht langs het Regenboogplein, een rustgevend binnenplein op de Grote Heide, gelegen tussen kerk & basisschool. Het plein welke gelegen is voor de woningen is een verkeersvrij verbindingspad. De verkeersafwikkeling situeert zich in de voorste zone langs de hoofdweg van De Grote Heide. De ligging aan het Regenboogplein heeft als prettig gevolg dat het gelegen is in het kerngebied van De Grote Heide, welke bovendien op fietsafstand ligt van het centrumgebied van de kern van Neerpelt. Voor het lange afstandsverkeer bevindt zicht een oprit naar de N74(Noord-Zuidverbinding) op slechts enkele kilometers. Van hieruit is de ontsluiting Hasselt-Eindhoven slechts een 30-tal kilometers en Antwerpen 90 kilometers. (oostwest via wisselaar Overpelt) De Grote Heide is ongetwijfeld een sterke groeier op gebied van residentieel wonen in de regio. Een residentie in deze kern is mede door het beperkte aanbod een schaars goed. Door de ligging in centrum van de woonkern, kan worden genoten van de diensten van het centrum, zonder dat hier enige overlast mee gepaard gaat. Kerk, basisschool en basisvoorzieningen bevinden zich op wandelafstand. De Grote Heide is door het kanaal gescheiden van de centrumkern van Neerpelt en op dit ogenblik is de recreatief-toeristische vermarketing van het gebied in volle expansie. Wij vermelden ook de uitzonderlijke ligging ten opzichte van het natuurgebied HAGEVEN op enkele kilometers en tot ver over de grens met Nederland. De administratieve, culturele, handels en horeca kern van Neerpelt bevindt zich op wandel of fietsafstand op enkele kilometers, over het kanaal. Hier bevindt zich het gemeentehuis, de seniorencampus, het scholenaanbod, winkels en terrassen en de wekelijkse zaterdagmarkt. Al gaande of fietsend wordt de rust van de groene kanaalomgeving ervaren en bevindt zich het Dommelhof met zijn culturele, recreatieve en sportieve infrastructuur in de directe omgeving. Met zijn eigentijdse architectuur, degelijke en onderhoudsarme materiaalkeuzes en afwerkingsgraad, speelt dit project in op de nieuwste normen op het gebied van de residentiële woonprojecten. Wij wijzen ook op de unieke ligging met de gezellige besloten tuintjes tegenover kerk en school, gegeerd door ouders met kinderen en grootouders met kleinkinderen. Individuele inrichting en afwerking is mogelijk in samenspraak met de promotor, voor zover dit technisch haalbaar is. Investeerders in dit project kunnen stellen dat zij hier een veilige belegging realiseren, welke omwille van de unieke ligging op termijn een fikse meerwaarde kan opleveren. In een eerste bouwfase zullen er 4 woningen opgericht worden welke allemaal over een eigen privé ondergrondse parkeerplaats beschikken. Vervolgens wordt er een tweede bouwfase voorzien, met nog 6 nieuwbouw woningen in dezelfde lijn. De bouwheer behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen aan de voorziene materialen, of veranderingen aan te brengen om technische of esthetische redenen, voor zover dit geen minwaarde oplevert. Er wordt uitdrukkelijk vermeld dat met minwaarde bedoeld wordt dat er bij de afrekening van de diverse gewijzigde materialen in het gebouw er uiteindelijk geen globale minwaarde mag zijn.

Panden in de buurt