Charmante, zeer net onderhouden doch op te frissen, 3-4 slaapkamerwoning met 3 garages. De woning heeft een mooie zonoriëntatie en vanachter heb je nog uitzicht over de weilanden. Het perceel is 5a 46ca tesamen, aan de dorpsrand van het gezellige Sint-Huibrechts-Lille te (Neer)Pelt, nabij de grens met Nederland. Een ideale woning voor koppels of gezinnen met kinderen/kinderwens en die van een karakteristieke woning houden en deze naar eigen smaak willen aanpassen!

Woning voor € 245.000

Jos Verlindenstraat 54, 3910 Sint-Huibrechts-Lille
Ref: spir474
3 slaapkamers
1 badkamer
165m2 woonopp.
546m2 grondopp.
EPC: 832 kWh/m2
Bouwjaar: 1960

Omschrijving

NIEUW TE KOOP & IN OPTIE: Charmante, zeer net onderhouden doch op te frissen, 3-4 slaapkamerwoning met 3 garages. De woning heeft een mooie zonoriëntatie en vanachter heb je nog uitzicht over de weilanden.
Het perceel is 5a 46ca tesamen, aan de dorpsrand van het gezellige Sint-Huibrechts-Lille te (Neer)Pelt, nabij de grens met Nederland. Een ideale woning voor koppels of gezinnen met kinderen/kinderwens en die van een karakteristieke woning houden en deze naar eigen smaak willen aanpassen!

Deze karakteristieke jaren '60 woning met zo'n 165m² aan woonoppervlakte beschikt over een gezellige, ruime woonkamer, een extra salon, keuken, droge kelder, achtersas / wasberging, badkamer met toilet.
Boven zijn er 3 ruime slaapkamers, een berging/kleine slaapkamer. Daarnaast is de zolderetage bereikbaar met een vaste trap en deze kan eventueel nog een 4e/5e slaapkamer herbergen na aanpassingen.
Ook is er nog een aparte zolder boven het achterste deel van de woning.

De woning is gelegen in Sint-Huibrechts-Lille, een rustig kerkdorpje met een supermarkt, lagere school, enkele horecagelegenheden, gelegen tussen de kernen van Hamont, Achel, Neerpelt & Kaulille in, binnen de gemeente Pelt.
Pelt is een charmante gemeente en beschikt over o.a. een eigen ziekenhuis, treinstation, subtropisch zwembad en heel veel natuur & cultuur. Pelt ligt net over de grens nabij de gemeente Valkenswaard (Nederland) en gelegen aan de uitvalswegen naar Hasselt, Mol/Geel, Peer/Bree, Hamont/Budel/Weert en Valkenswaard/Eindhoven (N69). Tevens is er een directe treinverbinding vanuit Neerpelt naar Antwerpen en in de spits naar Brussel. Ook busverbindingen met Hasselt (18a) en Genk (8) passeren.
Pelt heeft veel cultureel aanbod en ook veel aanbod voor sport en natuur. Vele bossen en heide liggen ook in de buurt. Verder ligt de speeltuin van de Bosuil nabij en is Pelt gelegen bij vele fietsknooppunten. Pelt heeft een grote Nederlandse gemeenschap door de ligging nabij de grens, de voor Nederlanders nog relatief betaalbare huur- en koopwoningen, goed georganiseerde en zeer betaalbare gezondheidszorg, onderwijs en naschools aanbod.

BIJZONDERHEDEN:
+ Charmante woning
+ Rolluiken overal
+ Attest mazouttank nog conform
+ Gezellige woonkamer met zit- en eethoek en een kachel, en daarnaast nog een salon, potentieel samen te voegen, ook met de keuken
+ 4-5 (slaap)kamers mogelijk middels gebruik van de met vaste trap bereikbare zolderetage
+ Veel bergruimte naast de kelder en zolder
+ Tuin, garage en uitzicht op weilanden bieden mogelijkheden!
+ Prettige zonoriëntatie & locatie dichtbij het dorp én de Nederlandse grens
+ Nette prijs
+ Beschikbaar: medio op zeer korte termijn
+ Indien dit uw enige en eigen gezinswoning wordt betaalt u bij notariële overdracht sinds 1/1/2022 slechts 3% registratierechten (i.p.v. 6% voorheen)
+ Bij energetische renovatie worden de registratierechten zelfs 1%!!! Zie hier voor meer info: https://www.vlaanderen.be/het-verkooprecht-bij-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie
+ Veel andere, aanvullende premies bij renovatie die u kan vinden op www.premiezoeker.be
+ Verbouwen van de woning kan met 6% BTW

EPC, elektrische keuring, attest mazouttank (helaas geen plannen) en verdere nuttige en verplichte informatie te raadplegen: zie downloads

De mooie foto's geven slechts een impressie; u bent welkom om deze woning te bezichtigen en de ruimte en sfeer van de woning en het groen eromheen te kunnen beleven.

De eerste bezichtigingsdag is medio eind januari 2023.

Aanbellen bij de eigenaars is niet toegelaten.
Neem zeker ook even de moeite om uw financiering te checken met een (Belgische) hypotheekverstrekker indien u dit nog niet heeft gedaan.
Voor de Nederlanders: woningen in België mogen enkel gefinancierd worden via Belgische hypotheekverstrekkers. De regels in België zijn daarentegen ook nog strenger dan in Nederland dus voorbereiding met een Nederlandse hypotheekverstrekker is helaas niet voldoende. Kandidaten die hun financiering in België hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen. Wij kunnen u meerdere hypotheekverstrekkers aanbevelen indien u dit wenst.

Laat uw gegevens online hier achter bij interesse en wij nemen spoedig contact met u op, u hoeft niet te bellen.

---

U bent elke dag van harte welkom contact op te nemen met mij, Erik Schultink, zaakvoerder van en erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar bij 't Huys Vastgoed. Wilt u een huis of een appartement kopen of huren ? Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren ? Of wenst u gewoon meer informatie over vastgoed, de evolutie in de vastgoedprijzen of over de woningmarkt in Hamont-Achel, Pelt en omstreken ? Ik sta klaar voor u en zal u met plezier en zonder enige verplichting verder helpen. Bel of mail me nu! Huizen, appartementen, bouwgronden... kopen, verkopen, huren of verhuren. 't Huys Vastgoed, want... iedereen verdient een 't Huys!

Verdieping -1

Kelder

Gelijkvloers

Badkamer 1
Garage Voor 3 auto's
Inkomhal
Keuken 1
Living
Wasruimte
Wc1 in badkamer
Zitplaats extra salon

Verdieping 1

Nachthal
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Slaapkamer 4 Nu Linnenkamer

Verdieping 2

Slaapkamer 5 mogelijkheid voor 5e slaapkamer op de zolderetage
Zolder1 bereikbaar met vaste trap, eventueel om te bouwen tot extra slaapkamer
Bouwvergunning Nee
Gebouwd voor de wet op vergunningen van 1963 en daarmee automatisch vergund
Recente bestemming Woongebied
& agrarisch gebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
G-score A
P-score A
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Nee
Beschermd pand? Nee
Beschermd monument Nee
Beschermd landschap Nee
Beschermd cultuurhistorisch landschap Nee
Beschermd stadsgezicht Nee
Beschermd dorpsgezicht Nee
Beschermde archeologische site Nee
Beschermde archeologische zone Nee
Beschermd archeologisch monument Nee
EPC n° 20221018-002692617-RES-1
Energieklasse label F
EPC waarde 832 kWh/m²
832
Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Stookolie
Verwarmingsketel Individueel
Inhoud stookolietank (liter) 5000
Attest voor stookolietank verkregen ja
Centrale verwarming ja
Schrijnwerk buiten Hout
Rolluiken ja
Beschrijving rolluiken bijna overal
Zonneblinden ja
Beglazing Enkel glas
Ramentekst & dubbel glas
Huisdieren toegelaten ja
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting riolering ja
Septische put ja
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs € 245.000,00
Registratierechten en erelonen € 10.803,39
Vrij op bij akte na betaling
Tuin aanwezig ja
Tuintekst Tuin op zuiden, nu doorbroken door de garage, maar achterliggend nog grasveld met uitzicht over de weilanden
Tuin inrichting Enkel Gazon
Aantal openhaarden 1
Aantal garages 3
Aantal parkeerplaatsen 3
Afstand tot openbaar vervoer 350 m
Afstand tot winkels 500 m
Afstand tot school 900 m
Fietsenberging ja
Bebouwing open
Bouwjaar 1960
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Staat Op te frissen
Grond oppervlakte 546 m²
Woonoppervlakte 165 m²
Dak eternytleien
Elektrisch keuringsattest Verkregen, niet conform
Optionele informatie zie meer info in de downloads
Renovatieplicht Nee

Sint-Huibrechts-Lille is een rustig kerkdorpje met een supermarkt, lagere school, enkele horecagelegenheden, gelegen tussen de kernen van Hamont, Achel, Neerpelt & Kaulille in, binnen de gemeente Pelt. Pelt is een charmante gemeente en beschikt over o.a. een eigen ziekenhuis, treinstation, subtropisch zwembad en heel veel natuur & cultuur. Pelt ligt net over de grens nabij de gemeente Valkenswaard (Nederland) en gelegen aan de uitvalswegen naar Hasselt, Mol/Geel, Peer/Bree, Hamont/Budel/Weert en Valkenswaard/Eindhoven (N69). Tevens is er een directe treinverbinding vanuit Neerpelt naar Antwerpen en in de spits naar Brussel. Ook busverbindingen met Hasselt (18a) en Genk (8) passeren. Pelt heeft veel cultureel aanbod en ook veel aanbod voor sport en natuur. Vele bossen en heide liggen ook in de buurt. Verder ligt de speeltuin van de Bosuil nabij en is Pelt gelegen bij vele fietsknooppunten. Pelt heeft een grote Nederlandse gemeenschap door de ligging nabij de grens, de voor Nederlanders nog relatief betaalbare huur- en koopwoningen, goed georganiseerde en zeer betaalbare gezondheidszorg, onderwijs en naschools aanbod.

Panden in de buurt