Prachtig gelegen weide in natuurgebied: ideaal voor 2 paarden

Weide

Jagerspad , 3910 Neerpelt
Ref: spir41
18128m2 grondopp.

Omschrijving

VERKOCHT 27/9/2019

Prachtig gelegen weide in natuurgebied: ideaal voor het houden van 3 paarden.
De weide is groot 1ha 81a en 28ca en ligt verder afgebakend door het riviertje de Prinsenloop, een zandweg en het fietspad over de voormalige spoorbedding.

De weide is toegankelijk vanaf de villawijk op de Grote Heide in Neerpelt, kruising Vinkendreef-Jagerspad, aan het fietspad van Neerpelt naar Achel.

De weide ligt volgens het gewestplan in natuurgebied en volgens de VLM mag dit enkel bemest worden door begrazing van 2 grootvee-eenheden per hectare op jaarbasis. 2 GVE komt overeen met 170 N/ha/jaar.

Indien u interesse heeft in deze grond, dan komen we graag met u in contact!

---

U bent elke dag van harte welkom contact op te nemen met mij, Erik Schultink, zaakvoerder van en erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar bij 't Huys Vastgoed. Wilt u een huis of een appartement kopen of huren ? Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren ? Of wenst u gewoon meer informatie over vastgoed, de evolutie in de vastgoedprijzen of over de woningmarkt in Hamont-Achel, Pelt en omstreken ? Ik sta klaar voor u en zal u met plezier en zonder enige verplichting verder helpen. Bel of mail me nu! Huizen, appartementen, bouwgronden... kopen, verkopen, huren of verhuren. 't Huys Vastgoed, want... iedereen verdient een 't Huys!
Bouwvergunning Nee
Recente bestemming Natuurgebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Ja
VLM: RVV Natuur VEN & RVV Speciale beschermingszone Natuur
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Ja
Risicozone voor overstromingen Nee
Grond oppervlakte 18128 m²

Panden in de buurt