Residentie REGENBOOG

Regenboogplein , 3910 Neerpelt

 

Omschrijving

"Instapklare nieuwbouwwoningen met tuin, voor de prijs van een appartement, de badkamer/keuken van uw keuze en een of meerdere garagestaanplaatsen, rustig gelegen nabij groen & uitvalswegen"

Residentie "REGENBOOG" is een kwalitatief en pretentieloos bouwproject, dat zich situeert in de residentiële kern, de Grote Heide, te (Neer)Pelt.
Hier worden 9 grondgebonden woningen met een eigen tuin en (reeds in optie) 1 duplexwoning met een royaal dakterras gerealiseerd.

Fase 1 werd INSTAPKLAAR en met KEUZE IN OPLEVERING (keuken & sanitair, zonnepanelen, gestucte muren en ev. vloeren enz.) VERKOCHT (UITVERKOCHT) opgeleverd tweede helft van 2021; in fase 1 waren dit 3 grondgebonden woningen met eigen tuin en (reeds in optie) 1 duplexwoning met royaal dakterras. Alle 4 de woningen beschikken over een eigen privé ondergrondse parkeerplaats toegankelijk via de gemeenschappelijke toegangspoort en een eigen tuin/terras. Woning 8 beschikt zelfs over 2 eigen privé standplaatsen in de ondergrondse parkeergarage.

BTW
De verkoop geschiedt onder het stelsel van de belasting over de toegevoegde waarde en de btw is exclusief in de overeengekomen verkoopprijzen.

REGISTRATIERECHTEN
De verkoop van het grondaandeel is onderworpen aan registratierechten (10 % op de grondwaarde) en deze zijn exclusief in de overeengekomen verkoopprijzen.
Kortingen op registratiekosten zijn mogelijk afhankelijk van de situatie van de koper en wordt achteraf door de instrumenterende notaris individueel verrekend.

AANSLUITKOSTEN
De kosten voor aansluiting van riolering, water, gas, elektriciteit en telekabel en telefonie, met uitzondering van de gemeenschappelijke meters, zijn niet inbegrepen in de verkoopprijzen en wordt apart in rekening gebracht.
De kosten voor het openzetten der tellers alsook alle keuringskosten zijn ook individueel te verrekenen.

LOCATIE
De residenties worden opgericht langs het Regenboogplein, een rustgevend binnenplein op de Grote Heide, gelegen tussen kerk & basisschool. Het plein is een verkeersvrij verbindingspad. De verkeersafwikkeling situeert zich in de voorste zone langs de hoofdweg van De Grote Heide. De ligging aan het Regenboogplein heeft als prettig gevolg dat het gelegen is in het kerngebied van De Grote Heide, welke bovendien op fietsafstand ligt van het centrumgebied van de kern van Neerpelt.
Voor het lange afstandsverkeer bevindt zicht een oprit naar de N74 (Noord-Zuidverbinding) op slechts enkele kilometers. Van hieruit is de ontsluiting Hasselt-Eindhoven slechts een 30-tal kilometers en Antwerpen 90 kilometers.

De Grote Heide is ongetwijfeld een sterke groeier op gebied van residentieel wonen in de regio. Een residentie in deze kern is - mede door het beperkte aanbod - een schaars goed.
Door de ligging in centrum van de woonkern, kan worden genoten van de diensten van het centrum, zonder dat hier enige overlast mee gepaard gaat. Kerk, basisschool en basisvoorzieningen bevinden zich op wandelafstand.
De Grote Heide is door het kanaal gescheiden van de centrumkern van Neerpelt en op dit ogenblik is de recreatief-toeristische vermarketing van het gebied in volle expansie.
Wij vermelden ook de uitzonderlijke ligging ten opzichte van het natuurgebied HAGEVEN op enkele kilometers en tot ver over de grens met Nederland.

De administratieve, culturele, handels en horeca kern van Neerpelt bevindt zich op wandel- of fietsafstand op enkele kilometers, over het kanaal.
Hier bevindt zich het gemeentehuis, de seniorencampus, het scholenaanbod, winkels en terrassen en de wekelijkse zaterdagmarkt.
Al gaande of fietsend wordt de rust van de groene kanaalomgeving ervaren en bevindt zich het Dommelhof met zijn culturele, recreatieve en sportieve infrastructuur in de directe omgeving.
Met zijn eigentijdse architectuur, degelijke en onderhoudsarme materiaalkeuzes en afwerkingsgraad, speelt dit project in op de nieuwste normen op het gebied van de residentiële woonprojecten. Wij wijzen ook op de unieke ligging met de gezellige
besloten tuintjes tegenover kerk en school, gegeerd door ouders met kinderen en grootouders met kleinkinderen.

Individuele inrichting / indeling en afwerking is mogelijk in samenspraak met de promotor, voor zover dit technisch haalbaar is.
Investeerders in dit project kunnen stellen dat zij hier een veilige belegging realiseren, welke omwille van de unieke ligging op termijn een fikse meerwaarde kan opleveren.

Indeling

Gelijkvloers

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 6 Rijwoning info op kantoor 3 18 m² 150,72 m² - -
verkocht 8 Rijwoning info op kantoor 3 31 m² 134,10 m² - -

Verdieping 1

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 2 Duplex info op kantoor 3 18 m² 143,53 m² - -